RU

Фільтр

Революція перевіреної класики

В 2022 році компанія Renata остаточно запустила першу в світі повністю автоматизовану лінію з виробництва оксид-срібних батарейок. На сьогодні нова виробнича лінія показала свою виняткову ефективність. Renata вкотре підтвердила свій статус провідного світового виробника кнопкових елементів живлення. Нині Renata виготовляє близько мільйона батарейок щодня для клієнтів у понад 140 країнах.

Чим меншими та потужнішими стають сучасні пристрої, тим меншими та потужнішими мають бути елементи живлення. Тут настає зірковий час кнопкових батарейок. Компанія Renata вдосконалює ці перевірені часом класичні батарейки і надає їм додаткової потужності.

Чи то були б гарнітури, мобільні телефони чи інші технологічні пристрої, ми живемо у світі, який вимагає все менших, легших і тонших гаджетів. Водночас, зростає попит на використання бездротових пристроїв. Провідну роль тут відіграють батарейки, широко відомі як кнопкові елементи живлення.

Компанія Renata виробляє кнопкові батарейки преміум-класу протягом багатьох років і сьогодні є одним із провідних виробників на світовому ринку. Щоб залишатися на цій позиції, Renata інвестує не лише в розробку нових типів батарейок, а й в автоматизацію виробничих ліній для виготовлення поточного асортименту продукції.

Найсучасніша у своєму класі

Найновіша виробнича лінія — це повністю
автоматизований конвеєр для виробництва оксид-срібних елементів живлення. Спроектована та впроваджена командою інженерів компанії Renata, нова виробнича лінія стала однією із найсучасніших у своєму класі. Її впровадження пропонує значні переваги – від значно збільшених виробничих потужностей й гнучкого планування до можливості повного контролю та перевірки кожної окремої батарейки. Особлива увага приділяється якості продукту – усі кроки, пов’язані з перевіркою якості, контролюються на 100% в режимі реального часу.

Все в одній лінії

Виробництво, збірка, остаточна обробка та контрольні перевірки, поєднані з механічною, електричною та оптичною діагностикою кінцевого продукту, 100 відсотково відбувається на самій лінії.

Даніель Хунзікер (Daniel Hunziker), керівник відділу стратегічних проектів, підкреслює: «Завдяки застосуванню інтелектуального оцінювання у реальному часі, в поєднанні з нашою системою управління виробничими процесами ми контролюємо весь процес виробництва. Аналогічним чином ми постійно оптимізуємо наші виробничі процеси та поліпшуємо якість продукції на постійній основі».

Ключові параметри виробничої лінії:

  • довжина: 14 м
  • ширина: 4.6 м
  • необхідна кількість працівників для одної робочої зміни: 1 особа
  • максимальна добова продуктивність: приблизно 240 000 батарейок
  • період циклу однієї виробничої партії: 6 днів
  • 100% механічний, електричний та візуальний контроль
  • 100% контроль батарейки на лінії виробництва, обробки та завершення виробництва
  • автоматичне коригування на виробничій лінії для підтримки високих допусків та технічних характеристик

 

 

Новий дизайн:

  • батарейка Renata отримала новий та сучасний дизайн
  • напис бренду Renata відповідає корпоративному логотипу
  • на батарейці нанесено QR код, який дозволяє зробити повне відстеження батарейки, включаючи дату виготовлення
  • кожен QR код індивідуальний і гарантує 100% ідентифікацію
  • численні можливості кодування QR коду – більше трильйона можливих варіантів

 

 

Переваги:

  • завдяки розширенню виробничих потужностей та гнучкому плануванню, гарантовано стабільний процес виготовлення батарейок
  • на пізнішому етапі будуть можливі варіанти приватного бренду, навіть для невеликих партій, завдяки технології лазерного маркування
  • якість всіх вироблених батарейок надзвичайно висока і стабільна
  • 100% захист від підробок, завдяки технології лазерного маркування батарейки
  • кожну батарейку можна відстежити та повністю контролювати

Готові до майбутнього

Впровадження нової високоточної виробничої лінії відбувається поступово. Сьогодні Renata на новій лінії виробляє тільки 364 і 377 батарейки. Інші позиції оксид-срібних батарейок будуть продовжувати виробляти, на існуючій лінії, як і раніше. По мірі розробки та впровадження нових виробничих ліній, асортимент батарейок з новим дизайном буде поступово розширюватися.

Універсальність, інновації та оперативність є вирішальними факторами для досягнення успіху, які також гарантують конкурентоспроможність бренду Renata у майбутньому. Важливу роль тут відіграє діджиталізація. Завдяки автоматизованій лінії з виробництва оксид-срібних батарейок, Renata знову підтверджує лідируючу позицію на ринку кнопкових елементів живлення і успішно позиціонує себе, використовуючи принципи «Індустрії 4.0».

Давайте рухатися разом вперед, в майбутнє!

До стрічки новин

       Оптові поставки батарейок Renata, інструмент та витратні матеріали для ремонту годинників, годинникові модулі та механізми. Ремінці для наручних годинників RIOS1931.

Загальні положення:

Користування інтернет-ресурсом:

Способи та правила формування замовлення:

Для отримання більш детальної інформації про товарні позиції скористайтесь формою "Зворотній зв'язок" .

Термін виконання замовлень:

Оплата та доставка замовлень:

            " Нова Пошта": www. novaposhta.ua

            Якщо цей спосіб доставки Вам незручний, викладіть свій варіант на "Обов'язковій формі" в полі "Коментар" або зв'яжіться з менеджерами нашої компанії.  

Гарантійні зобов'язання:

Конфіденційність та захист персональної інформації: